Inici

Personalitza les campanyes de màrqueting

Amb Màrqueting per correu electrònic de Square, pots crear campanyes personalitzables que reflecteixin el to i la imatge de marca del teu negoci.

Per començar:

1. Ves a Clients > Màrqueting al Tauler de control en línia de Square.

2. Fes clic a Crea una campanya i selecciona Campanya per correu electrònic.

3. A Tria una campanya, selecciona l’objectiu de la campanya. Si vols enviar un correu electrònic, pots triar si vols que sigui únic o automatitzat. Si vols enviar una campanya de Facebook, pots triar entre diferents tipus de campanyes úniques.

4. Dins dels objectius de la campanya, pots optar per dirigir-te als millors clients amb diferents grups intel·ligents. Es tracta de grups recomanats de clients, com ara els que fan més despesa, els que et visiten sovint, els clients actius o els subscriptors fidelitzats.

5. Si el teu negoci té diversos punts de venda, pots seleccionar un punt de venda en concret. Això determinarà quina adreça cal mostrar al final dels correus electrònics i limitarà el lloc on es pot bescanviar el cupó. Nota: si vols que el cupó es pugui bescanviar a tots els punts de venda, deixa la selecció predeterminada de Tots els punts de venda.

6. Selecciona una plantilla existent de la col·lecció de temes o fes servir la plantilla predeterminada per personalitzar la del correu electrònic. Tria els colors predeterminats de la campanya, el disseny, els estils globals, la mida de la lletra, la mida del botó i els estils de capçalera per a correus electrònics de la plantilla. També pots afegir imatges, camps de text nous i articles de la col·lecció, i ordenar aquests blocs de contingut perquè el disseny del correu electrònic tingui l’aspecte que vols. Amb Màrqueting Square, pots accedir a una galeria d’imatges que et permet fer cerques entre més de 850 000 fotografies d’arxiu gratuïtes.

7. Selecciona el públic afegint el grup de clients que prefereixis. Tria tots els clients o selecciona’n un conjunt personalitzat. Si has triat un grup intel·ligent en seleccionar l’objectiu de la campanya, pots ajustar-ne els destinataris fent clic a Modifica.

8. Selecciona el mètode de pagament de la campanya i revisa-la.

Personalitza els temes

Pots triar entre una selecció de temes segons la temporada (com per exemple si s’acosta alguna campanya de vacances) o entre una varietat d’altres temes.

1. Al menú, selecciona Temes.

2. Tria un tema per mostrar-ne una vista prèvia.

Personalitza la capçalera o el logotip del negoci

Per personalitzar el logotip que es mostra a la campanya:

1. Fes clic al logotip que s’hi mostra.

2. Al menú, selecciona Imatge.

3. Fes clic a Canvia la capçalera de la imatge per pujar una imatge des de l’ordinador.

4. També pots triar l’opció Puja el logotip.

Personalitza el disseny

Pots afegir, eliminar i reordenar el contingut de les campanyes, com ara imatges, text, botons amb enllaços, separadors i titulars. Les opcions d’edició són, entre altres:

• Afegir tipus de contingut seleccionant-ne un als blocs de la barra d’eines del menú.

• Eliminar un tipus de contingut fent clic a la secció, a la vista prèvia, i fent clic a la icona X.

• Reordenar els tipus de contingut fent clic a una secció per arrossegar-la i deixar-la anar.

Nota: recomanem que les imatges del cos tinguin una amplada mínima de 800 píxels.

Afegeix un cupó

Afegir un cupó de Vendes en línia Square a la teva campanya de màrqueting és molt fàcil. Un cop hagis se creó un cupón per a Vendes en línia Square:

1. Posa en marxa una nova Campañas de marketing

2. Selecciona Ofereix un cupó > Crea una campanya.

3. Fes clic a Enganxa el cupó a la vista prèvia de la campanya del cupó.

4. Selecciona Virtual i enganxa el codi del cupó que has creat anteriorment a Codi del cupó.

5. Un cop hagis acabat de configurar la campanya de cupons, fes clic a Selecciona el públic.

6. Selecciona el públic de la campanya de cupons.

Duplica una campanya

Si vols tornar a fer servir una campanya que hagis creat anteriorment, sempre pots anar a una campanya completada i duplicar-la. Per fer-ho:

1. Ves a Clients > Màrqueting al Tauler de control en línia de Square.

2. Fes clic a Completades, selecciona la campanya que vols duplicar i fes clic a Duplica.

3. Completa, revisa i envia o programa la campanya.