Inici>Configura

Instal·la i fixa l’Square Stand

Consulta com configurar ràpidament l’Square Stand, fixar-lo al taulell i connectar-hi accessoris de hardware. L’Square Stand es pot fixar al taulell amb l’adhesiu o els cargols que s’inclouen a la capsa.

Instal·la l’Square Stand

Fixa el suport al taulell amb un trepant, una broca de 3/16 polzades i els cargols (inclosos) o bé amb la placa adhesiva (també inclosa).

Nota: com que l’Square Stand és un dispositiu elèctric, mira de muntar-lo en un lloc que no acostumi a estar moll o humit.

Fixació amb adhesiu

1. Connecta el hub USB a l’Square Stand: Connecta el cable del Hub USB a la part inferior de l’Square Stand. Nota: si el cable surt de la base pel costat dret (amb la pantalla mirant cap a tu), l’Square Stand girarà en el sentit de les agulles del rellotge. En canvi, si el cable surt pel costat esquerre, girarà en sentit contrari a les agulles del rellotge.

2. Cargola la placa adhesiva: Assegura’t que el cable estigui ben endins i, a continuació, cargola la placa adhesiva.

3. Retira el protector de l’adhesiu: Comprova que la placa estigui ben cargolada i que la base de l’Square Stand estigui bloquejada amb el cable que surt del costat que vulguis, a continuació, treu el protector l’adhesiu.

4. Fixa l’Square Stand al taulell: Neteja i eixuga la zona on el vols muntar i, a continuació, enganxa’l amb fermesa. Pressiona cap avall durant 30 segons i espera 30 minuts fins que l’adhesiu quedi fixat del tot.

Nota: per treure l’adhesiu, estira cap enfora a poc a poc les pestanyes que té. Començarà a estirar-se fins que a desprendre’s de la superfície sobre la qual estava enganxat.

Fixa amb cargols

1. Connecta el hub a l’Square Stand: Endolla el cable a la part inferior de l’Square Stand. Nota: si el cable surt de la base pel costat dret (amb la pantalla mirant cap a tu), l’Square Stand girarà en el sentit de les agulles del rellotge. En canvi, si el cable surt pel costat esquerre, girarà en sentit contrari a les agulles del rellotge.

2. Fes el forat per a la fixació amb cargols: Amb una broca de 3/16 polzades, fes un forat al taulell. Assegura’t que la broca sigui l’adient per al material del taulell.

3. Col·loca l’Square Stand alineat amb el forat: fes coincidir el forat per al cargol de la base de l’Square Stand amb el forat del taulell. Comprova que la base de l’Square Stand quedi bloquejada amb el cable que surt del costat que tu vulguis.

4. Fixa l’Square Stand al taulell: Enrosca el cargol per unir la base de l’Square Stand amb la part inferior del taulell i gira la femella fins que hi quedi ben agafada. Assegura’t que el cargol i l’Square Stand estiguin ben fixats i que aquest darrer només pugui girar en un eix de 180 graus.

Insereix o treu l’iPad de l’Square Stand

Has d’anar amb compte a l’hora d’inserir o treure l’iPad de l’Square Stand. Llegeix atentament les instruccions següents per evitar danyar-los.

Per treure l’iPad de l’Square Stand:

1. Localitza un pestell de seguretat elevat que hi ha al costat de la càmera de l’iPad, a l’esquerra.

2. Estira’l i, a continuació, prem-lo cap avall per desconnectar l’iPad.

3. Un cop desenganxat, fes lliscar amb cura l’iPad cap a l’esquerra. Ves amb compte de no treure l’iPad de l’Square Stand abans de desconnectar-lo, ja que el connector es podria danyar.