Inici

Crea un plànol de planta

A qui va dirigit aquest article?
Als gerents o propietaris de restaurants que fan servir Square per a restaurants amb qualsevol dels seus plans de subscripció.

Abans de començar

Un plànol de planta és un mapa de l’àrea de comensals del restaurant que t’ajuda a organitzar-los i gestionar-ne els comptes.

Amb Square per a restaurants podràs tenir diversos plànols, com ara un per al servei de menjars i un altre per als sopars.

Tot i que els plànols de planta es creen al Tauler de control de Square, també hi pots accedir des del TPV de Square per a restaurants.

Crea un plànol de planta al Tauler de control de Square

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i fes clic a Configuració > Gestió de dispositius > TPV > Plànols de planta.

2. Fes clic a Crea un plànol de planta.

3. Introdueix-ne el nom i selecciona un punt de venda. Si només en tens un, se seleccionarà per defecte.

4. Fes clic a Fet > Desa.

Passos següents

Per completar el plànol de planta, consulta com crear seccions: