Inici

Square per a restaurants

Et donem la benvinguda a la col·lecció de recursos i formació de Square per a restaurants. Descobreix com configurar i fer servir Square, i rep assistència quan la necessitis.

Configura Square per a restaurants

Segueix uns quants passos per començar a acceptar pagaments i posar-te en marxa.

Configura Square per a restaurants

Gestiona el restaurant

Aprèn a fer servir i personalitzar les funcions que t’interessen.

Soluciona un problema

Resol problemes i preguntes habituals.

Resol problemes amb els informes de vendes o propines amb Square per a restaurants

Resol problemes amb comandes no rebudes amb Square KDS

Resol problemes amb impressores de rebuts connectades per Ethernet, wifi, USB i Bluetooth

Promociona el restaurant

Ofereix als clients productes de màrqueting i fidelització.

Primers passos amb el màrqueting per correu electrònic de Square

Comença amb Fidelització Square

No trobes el que necessites?