Inici

Comença amb l’aplicació de Photo Studio de Square

A qui va dirigit aquest article?
  • Als negocis amb permisos generals per als articles. Configura els permisos al Tauler de control de Square.
  • Informació sobre l’aplicació de Photo Studio de Square

Amb l’aplicació de Photo Studio de Square podràs fer fotos de qualitat professional en un no res. Amb el dispositiu mòbil, pots fer una foto dels articles disponibles a l’establiment o dels plats de la carta, seleccionar-ne l’estil i modificar-ne el color de fons. Un cop acabis, pots triar entre vendre l’article online mitjançant un link de pagament o afegir-lo al catàleg de Square.

Abans de començar

L’aplicació de Photo Studio de Square és gratuïta i no hi hauràs de fer cap compra ni tenir un web. Tot i que no necessites un compte de Vendes en línia Square per fer servir l’app, si vols desar fotos, sincronitzar-les amb els articles de Square o crear un link de pagament Square, hauràs de crear-ne un.

Els comerços podran accedir a Photo Studio de Square des de l’Aplicació de TPV Square per a comerços. Perquè els empleats puguin fer servir Photo Studio de Square amb Square per a comerços, els hauràs d’assignar el permís Concedeix accés per crear i modificar articles.

En aquests moments, l’aplicació de Photo Studio només està disponible per a iOS.

Com fer servir l’aplicació de Photo Studio de Square

Fes fotos amb l’aplicació de Photo Studio de Square

Per fer-ho:

1. A l’aplicació, centra l’article dins del quadre de la càmera amb la icona de l’estabilitzador.
    2. Quan l’indicador es torni groc, toca el botó de l’obturador per fer la foto.
    3. Toca Desa per conservar la foto o Torna a fer la foto per fer-la de nou.
    4. Retoca la imatge i tria si vols fer-la servir per al link de pagament o bé afegir-la al catàleg d’articles de Square.

Les fotos sortiran millor si col·loques l’article en una zona il·luminada de manera uniforme i amb un fons clar. Si tens previst fotografiar molts articles, planteja’t invertir en una caixa de llum barata. En trobaràs una de bona online en un no res.

Modifica les fotos amb l’aplicació de Photo Studio de Square

Un cop hagis seleccionat un estil predeterminat, toca Modifica per canviar el color de fons, l’ombra, el disseny i els nivells.

• Ombres: tria entre una ombra en forma de gota o direccional i modifica’n l’angle i la intensitat.
    • Disseny: canvia la mida de l’article, gira’l, enquadra’l o tria una relació d’aspecte diferent.
    • Nivells: fes servir la nostra eina d’ajust automàtic o canvia l’exposició, el contrast, les llums, les ombres i la saturació.

Personalitza els fons de les imatges i adapta’ls al teu estil

Amb l’aplicació de Photo Studio de Square, pots eliminar el fons de les fotos a l’instant i afegir-n’hi de personalitzats. Pots triar entre un estil predefinit, personalitzar el color o fer servir un fons transparent. En modificar la foto:

1. Toca un fons per previsualitzar com quedaria amb la foto i toca Modifica per canviar-ne el color o la imatge. Nota: l’opció Modifica no està disponible si selecciones el fons transparent.
    2. A la pantalla de modificació, tria un color de la nostra paleta o fes servir el comptagotes per escollir-ne un de personalitzat. També pots introduir-hi un codi hexadecimal per seleccionar un color concret o bé escollir una de les nostres imatges de fons.
    3. Quan hagis triat un fons, toca Següent.

Pots fer servir l’eliminador de fons en cas necessari. Aquesta eina fa servir la IA per detectar l’objecte principal de la imatge i eliminar-ne el fons de manera automàtica sense que hagis de fer res. Si tens problemes per eliminar el fons, selecciona l’opció Millora el fons i fes-hi els canvis necessaris amb les opcions Afegeix o Elimina.

Un cop l’aplicació ha eliminat el fons original, pots fer servir la foto amb el fons transparent o bé afegir-hi un de blanc, ideal per a l’ecommerce. A més, pots escollir entre diversos colors predeterminats per a les xarxes socials, triar un fons de dos colors o introduir un codi hexadecimal per personalitzar el color i adaptar el fons a la teva marca.

També hi trobaràs diferents escenes de superfícies realistes on exposar els articles, com ara una taula. Amb l’aplicació, podràs crear en qüestió de segons imatges completament noves sense haver-les de retocar o canviar-ne les mides.

Ven articles directament des de l’aplicació

Pots crear i vendre articles amb les teves fotos directament des de l’aplicació de Photo Studio de Square. Crea un link de pagament per a l’article o afegeix-lo al catàleg de Square per vendre’l online o a l’establiment. Per començar:

1. Fes una foto i modifica-la a l’aplicació de Photo Studio de Square.
    2. Toca Posa a la venda o Afegeix a Square.
    3. Inicia la sessió al compte de Square o tria l’opció de registrar-t’hi per crear-ne un.
    4. Segueix les instruccions per acabar de configurar el link de pagament o l’article del catàleg.

Després de crear un link, pots modificar el títol, el preu o la imatge de l’article en qualsevol moment. També pots copiar el link de pagament o inserir-ne el codi per afegir-lo a un web extern. Per fer-ho, ves a la pàgina Links de pagament Square al Tauler de control de Square.

Consulta més informació sobre com començar amb Links de pagament Square.

Desa o comparteix les fotos

També pots desar les fotos a la galeria del telèfon o compartir-les amb altres persones. Per començar:

1. A la pantalla d’estil de l’aplicació de Photo Studio de Square, toca Següent > Desa a la galeria. És possible que hagis de donar permís a l’aplicació per accedir a la galeria.
    2. Toca Comparteix per obrir les opcions de compartir del telèfon i tria’n una.

Els formats de fitxer varien en funció del tipus d’imatge que es desi. Les imatges amb fons es desen com a fitxers JPG. Les imatges amb fons eliminats es desen com a fitxers PNG transparents.

Modifica les fotos d’Instagram

També pots triar i editar fotos d’Instagram. Gràcies a la integració amb Instagram, pots importar fàcilment fotos del teu compte a l’aplicació. Per començar:

1. A l’aplicació de Photo Studio de Square, selecciona Instagram a la part inferior de la galeria.
    2. Inicia la sessió al compte d’Instagram i selecciona la imatge que vols fer servir.
    3. Modifica la foto al teu gust i afegeix-la directament a Square.

Transforma els articles de la carta en imatges en un no res

Galeria de fotos de l’aplicació de Photo Studio de Square CA

Si no tens temps de preparar i fotografiar cadascun dels articles de la carta, pots afegir i personalitzar fotos dels plats més habituals des de la galeria d’imatges de l’aplicació. Per començar:

1. A l’aplicació de Photo Studio de Square, selecciona Col·lecció d’imatges per triar la imatge que representi millor l’article de la carta.
    2. Selecciona Estil per triar un estil de fons i, a continuació, toca Següent.
    3. Toca Afegeix a Square o Posa a la venda per iniciar la sessió al compte de Square o crear-ne un. Pots fer servir aquestes imatges de franc per al catàleg d’articles de Square.

Articles relacionats

No trobes el que necessites?